Προφίλ

 

Το 1994 λειτουργήσαμε το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην οδό Νάξου στην Λευκωσία, προσφέροντας για πρώτη φορά στην Κύπρο όλα μαζί τα κινητά της τότε εποχής. Από τότε μέχρι σήμερα αναπτύξαμε καταστήματα σε όλες τις ελεύθερες πόλεις της Κύπρου. Σήμερα λειτουργούμε 7 καταστήματα, εκ των οποίων 3 στην Λευκωσία, 2 στη Λάρνακα και από 1 στη Λεμεσό και ελεύθερη Αμμόχωστο, προσφέροντας τα πιο αξιόπιστα brands σε κινητά smartphones και tablets, καθώς και όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα της CYTA, με πρώτα και καλύτερα τα προγράμματα RED της Cytamobile-Vodafone.

Η εξειδίκευση μας στην Κινητή Τηλεφωνία, σφράγισε την συνεργασία μας με την CYTA από τον Φεβρουάριο του 2001. Μέσα από τις αλλαγές που έχουν προκύψει όλα αυτά τα χρόνια στην Κινητή Τηλεφωνία στην Κύπρο και σε όλη την Ευρώπη, έχουμε αντλήσει γνώση και εμπειρίες 26 χρόνων. Αυτό το απόσταγμα γνώσεων και εμπειριών μεταφέρουμε καθημερινά στους πελάτες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται όσο καμιά άλλη εταιρεία. Η εξειδίκευση και η εμπειρία μας στην Κινητή Τηλεφωνία μας δίνoυν το δικαίωμα να ονομάζουμε τα καταστήματα μας Πρότυπα Κέντρα Κινητής Τηλεφωνίας.


       
Πλήρωσε όπως σε βολεύει!

Copyright © 2020 Aeliotis - All rights reserved   |    Πολιτική προσωπικών δεδομένων    |    Όροι και Προϋποθέσεις    |    Παράδοση
Developed by ZEBRA Consultants.
Powered by zeContent, zeCustomer and zeCommerce.