29 χρόνια εξειδίκευσης στην κινητή - 23 χρόνια συνεργασίας με τη Cyta


Η παλιά σου συσκευή αποκτά αξία

Επισκέψου ένα από τα Καταστήματα Αηλιώτης για αξιολόγηση της παλιάς σου συσκευής.
Αξιολογούμε το smartphone ή το tablet σου και σου δίνουμε κουπόνι ανάλογης αξίας, που μπορείς να εξαργυρώσεις για νέο κινητό ή αξεσουάρ.


Μάθε την Trade-In αξία της συσκευής σου


Καταστήματα Αηλιώτη


 1. Η Υπηρεσία Trade-In παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο (φυσικό πρόσωπο) να κάνει trade-in την παλιά του συσκευή κινητού τηλεφώνου ή/και tablet (sim only) σε οποιοδήποτε κατάστημα Αηλιώτης.
 2. Με βάση την εκτιμώμενη αξία της παλιάς του συσκευής, ο πελάτης της υπηρεσίας Trade-In θα λάβει κουπόνι δώρου για αγορά νέας συσκευής ή/και accessories, από οποιοδήποτε κατάστημα Αηλιώτης.
 3. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί σε όλα τα καταστήματα Αηλιώτης, μέσα σε περίοδο 6 μηνών από την ημερομηνία έκδοσης του.
 4. Τα κινητά μπορούν να αξιολογηθούν εάν ανάβουν και υπάρχει πρόσβαση στην λειτουργία τους.
 5. Αρχικά μέσω της εφαρμογής, ελέγχεται η αξιοπιστία της συσκευής με βάση το IMEI. Εάν το κινητό είναι καταχωρημένο στην διεθνή μαύρη λίστα (GSMA) δεν προτείνεται εξαγορά.
 6. Η προτεινόμενη αξία της Συσκευής προκύπτει αυτόματα από την εφαρμογή και θα επιβεβαιωθεί από τους λειτουργούς στα καταστήματα Αηλιώτης αφού αξιολογηθεί η φυσική και λειτουργική της κατάσταση.
 7. Αναλόγως της εμπορικής αξίας της συσκευής, η εφαρμογή προτείνει δύο τιμές εξαγοράς, για Λειτουργική Συσκευή και για μη Λειτουργική Συσκευή. Πιο αναλυτικά:

  Προϋποθέσεις Λειτουργικής Συσκευής

  • Πρέπει να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται.
  • Όλες οι βασικές λειτουργίες και λογισμικό να δουλεύουνε πλήρως.
  • Εάν η Συσκευή έχει οθόνη αφής, αυτή θα πρέπει να λειτουργεί πλήρως.
  • Οι μηχανισμοί κύλισης θα πρέπει να λειτουργούν σωστά.
  • Να μην έχει ζημιά στην οθόνη, στην κάμερα και να μην υπάρχει υγρασία.
  • Να μην λείπουν κουμπιά ή να είναι καταστραμμένα.
  • Να έχει κανονική φθορά.
  • Να μην είναι blacklisted.
  • Για χρήστες Apple iCloud, η Samsung account θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί ο λογαριασμός από την συσκευή.

  Προϋποθέσεις μη Λειτουργικής Συσκευής

  • Να μην έχει συνθλιβεί ή σπάσει.
  • Να μην είναι λυγισμένη.
  • Να μην έχει ζημιά από υγρά.
  • Να μην λείπει κανένα βασικό εξάρτημα όπως η κάμερα, τα κουμπιά, LCD και άλλα.
  • Να μην λείπει ή να είναι ξεκολλημένο κανένα εξάρτημα όπως η κάμερα, η οθόνη LCD και άλλα.
  • Για χρήστες Apple iCloud, η Samsung/ Google account θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί ο λογαριασμός από την συσκευή.

 8. Η προτεινόμενη τιμή εξαγοράς μπορεί να είναι και το μηδέν σε περίπτωση μη λειτουργικής συσκευής.
 9. Η προτεινόμενη τιμή εξαγοράς δύναται να αλλάξει εάν περάσει κάποιο χρονικό διάστημα.
 10. Οι συσκευές που είναι blacklisted, για ανακύκλωση, δεν ανάβουν και η τιμή εξαγοράς είναι μηδενική, δε εξαγοράζονται. Τα κινητά για ανακύκλωση δεν συλλέγονται από τα καταστήματα Αηλιώτης.
 11. Ο πελάτης πρέπει να διαγράψει όλο το περιεχόμενο και τα προσωπικά δεδομένα από την συσκευή που θα κάνει trade-in. Επιπρόσθετα θα πρέπει να αφαιρέσει τις κάρτες SIM, κάρτα μνήμης και αξεσουάρ. Η συσκευή θα πρέπει να γίνει Full Factory Reset.
 12. Η Αηλιώτης δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά περιεχόμενο που δεν έχει διαγραφεί από την συσκευή που θα γίνει trade-in.
 13. Η Αηλιώτης διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει οποτεδήποτε την παροχή της παραπάνω υπηρεσίας καθώς και το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις αυτής.
 14. Η χρήση της ως άνω υπηρεσίας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.


 1. Τι είναι η υπηρεσία Trade-In;
  Η υπηρεσία Trade-In σου παρέχει τη δυνατότητα να ‘ανταλλάξεις’ την παλιά σου συσκευή (κινητά τηλέφωνα & Tablets – sim only) και να λάβεις το ποσό της πώλησής της σε μορφή κουπονιού.

 2. Ποιος μπορεί να κάνει trade-in τη συσκευή του;
  Κάθε κάτοχος (φυσικό πρόσωπο) συσκευής, έχει τη δυνατότητα να κάνει trade-in τo παλιό του κινητό τηλέφωνο /και tablet (sim only). Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για εταιρείες.

 3. Πώς δουλεύει η υπηρεσία Trade-In;
  Για να δεις την αξία trade-in της συσκευής σου μπορείς να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματα Αηλιώτης. Επιπλέον μπορείς να μάθεις την αξία της παλιάς σου συσκευής από τα κανάλια επικοινωνίας. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας που ακολουθείται για trade-in θα πρέπει φέρεις τη συσκευή σου σε ένα από τα καταστήματα Αηλιώτης μας για έλεγχό της.

 4. Πώς γίνεται η αξιολόγηση της συσκευής;
  Για να προχωρήσουμε σε αξιολόγηση της συσκευής, η συσκευή πρέπει να ανάβει και να έχουμε πρόσβαση στη λειτουργία της. Γίνεται αρχικά έλεγχος αξιοπιστίας της συσκευής και στη συνέχεια προχωρούμε στην αξιολόγησή της. Αναλόγως της κατάστασής της και της εμπορικής της αξίας, προτείνεται τιμή εξαγοράς. Εφόσον η τιμή που προτείνεται δεν είναι μηδενική και ικανοποιεί τον πελάτη, προχωρούμε στην έκδοση του κουπονιού.

 5. Μπορώ να κάνω trade-in οποιαδήποτε συσκευή;
  Μέσω της υπηρεσίας Trade-In μπορείς να ανταλλάξεις παλιές συσκευές κινητών και tablets που υποστηρίζουν κάρτα SIM.

 6. Πόσες συσκευές μπορώ να κάνω trade-in;
  Δεν υπάρχει περιορισμός.

 7. Πριν την παράδοση της συσκευής μου για trade-in, τί πρέπει να κάνω;
  Θα πρέπει να αφαιρέσεις τις κάρτες μνήμης, την κάρτα σύνδεσης SIM και όλα τα accessories. Να αφαιρέσεις και να φυλάξεις όλο το περιεχόμενο από τη συσκευή σου. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα προσωπικά στοιχεία, λογαριασμούς και κωδικούς πρόσβασης, SMS, φωτογραφίες, βίντεο, παιχνίδια, τραγούδια ή άλλα δεδομένα. Εάν η συσκευή σου είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό iCloud, θα πρέπει να την αποσυνδέσεις. Επίσης θα πρέπει να απενεργοποιήσεις τυχόν λογισμικά προστασίας κατά της κλοπής, όπως ενεργοποίηση συσκευής με ανίχνευση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 8. Σπασμένες συσκευές μπορούν να γίνουν trade-in;
  Εξαρτάται από την κατάστασή τους. Για να προχωρήσουμε σε αξιολόγηση της συσκευής, η συσκευή πρέπει να ανάβει και να έχουμε πρόσβαση στη λειτουργία της.

 9. Μπορώ να εξαγοράσω τη συσκευή μου αν είναι κλειδωμένη/συνδεδεμένη με λογαριασμό iCloud;
  Όχι. Πρώτα θα πρέπει να αφαιρέσεις τον λογαριασμό σου από το iCloud. Οι συσκευές που είναι κλειδωμένες/συνδεδεμένες στο iCloud δεν εξαγοράζονται. Μπορείς να αφαιρέσεις τον λογαριασμό σου από το iCloud από το menu των ρυθμίσεων στη συσκευή σου.

 10. Υπάρχει κάποιος περιορισμός σε ότι αφορά τα προϊόντα που θα αγοράσω εξαργυρώνοντας το κουπόνι Trade-In;
  Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι για αγορά νέας συσκευής, accessories ή/και καρτών ανανέωσης χρόνου soeasy / soeasy πακέτα σύνδεσης από τα καταστήματα Αηλιώτης.

 11. Πόσο άμεσα πρέπει να εξαργυρώσω το κουπόνι Trade-in;
  Το κουπόνι έχει ημερομηνία λήξης 6 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης. Δεν επιτρέπεται η εξαργύρωση μέρος του κουπονιού. Επιτρέπεται όμως ο συνδυασμός κουπονιών.

Developed by ZEBRA Consultants.
Powered by zeContent, zeCustomer and zeCommerce.