29 χρόνια εξειδίκευσης στην κινητή - 23 χρόνια συνεργασίας με τη Cyta

Για Tablet / Laptop - Mobile Broadband

VMB Pay monthly VMB Pay as you go VMB Pay as you go holiday pack Οδηγίες Εγκατάστασης

Η υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband είναι ιδανική για σένα που θέλεις γρήγορη και ασύρματη πρόσβαση στο internet από όπου κι αν βρίσκεσαι με χρεώσεις που ξεκινούν από €4 / μήνα!


Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να διαλέξεις ένα συμβατό VMB USB Stick και να επιλέξεις το τιμολογιακό σχέδιο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.


Η χρέωση γίνεται με βάση το συνολικό όγκο δεδομένων που διακινείς (λαμβάνεις ή στέλλεις).Τιμολογιακό σχέδιο Μηνιαία συνδρομή με ΦΠΑ Χρέωση για επιπρόσθετη χρήση με ΦΠΑ
VMB 30MB €4 €2 / 10ΜΒ
VMB 300MB €9 €2,50 / 100ΜΒ
VMB 1GB €15 €3,50 / 256ΜΒ
VMB 2GB €22 €3,50 / 256ΜΒ
VMB 3GB €29 €5 / 512MB
VMB 5GB €39 €5 / 512MB
VMB 20GB €69 €5 / 1GΒ

Σημείωση: Η αναβάθμιση σε πρόγραμμα Vodafone Mobile Broadband με μεγαλύτερο όγκο επιτρέπεται κάθε 30 μέρες, ενώ η υποβάθμιση σε πρόγραμμα με μικρότερο όγκο επιτρέπεται κάθε 90 μέρες.
Mobile internet στο εξωτερικό


Δες τις χρεώσεις VMB για χρήση στο εξωτερικό

 • Οι πιο πάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
 • Το τέλος σύνδεσης ανέρχεται στα €20,69 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
 • Τα προγράμματα αυτά επιτρέπουν μόνο τη χρήση δεδομένων καθώς και την αποστολή και λήψη γραπτών μηνυμάτων SMS.
 • Δεν επιτρέπουν τη χρήση υπηρεσιών φωνής.
 • Τα kB, MB και GB είναι μονάδες μέτρησης διακινούμενου όγκου δεδομένων.
 • Το 1 ΜΒ αντιστοιχεί σε 1.024kB και το 1GB αντιστοιχεί σε 1.024MB.
 • Σε περίπτωση που ο συμπεριλαμβανόμενος όγκος δεν χρησιμοποιηθεί εντός του μήνα, δεν θα μεταφέρεται στον επόμενο.
 • Την υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband μπορείς να τη χρησιμοποιείς και όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό σε όσες χώρες υπάρχει συμφωνία Διεθνούς Περιαγωγής για GPRS ή/και για 3G.
 • Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία εκτός Κύπρου χρεώνεσαι με τέλη διεθνούς περιαγωγής και δεν ισχύει ο συμπεριλαμβανόμενος δωρεάν όγκος δεδομένων.
 • Η χρέωση στο εξωτερικό γίνεται ανά kB.
 • Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις χρεώσεις των μηνυμάτων παρουσιάζονται στην υπηρεσία sms.
 • Συνδέσου με ένα από τα επιλεγμένα δίκτυα της Vodafone για να επωφεληθείς χαμηλότερες χρεώσεις.
 • Όταν έχεις πακέτο Mobile Internet με μηνιαία συνδρομή θα λαμβάνεις ενημέρωση μόλις χρησιμοποιήσεις το 70% και το 100% του όγκου που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο σου.
 • Για περισσότερες πληροφορίες https://www.cyta.com.cy/mobile-internet-account-info
 • Ο όγκος δεδομένων που διακινείς μέσω του Ηλεκτρονικού σου Υπολογιστή περιλαμβάνει τόσο τα δεδομένα που διακινούνται μέσω της εφαρμογής της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband, όσο και δεδομένα που διακινούνται από άλλες εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στον Ηλεκτρονικό σου Υπολογιστή, όπως για παράδειγμα προγράμματα antivirus, anti-spyware, λειτουργικά συστήματα. Οι διάφορες εγκατεστημένες εφαρμογές συνδέονται στο Internet αυτόματα και πραγματοποιούν προγραμματισμένες εργασίες ενημέρωσης/ανανέωσης τους μέσω της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband. Οι αυτόματες ανανεώσεις των εγκατεστημένων εφαρμογών στον Ηλεκτρονικό σου Υπολογιστή, μπορούν να απενεργοποιηθούν αν το επιθυμείς. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με τον προμηθευτή του Ηλεκτρονικού σου Υπολογιστή ή/και τον προγραμματιστή/δημιουργό της εκάστοτε εφαρμογής που χρησιμοποιείς. Καλύτερα να αποσυνδέεις το VMB Usb Stick όταν δεν το χρησιμοποιείς, για να αποφεύγεται η διακίνηση δεδομένων όπως αναφέρθηκε πιο πάνω.
 • Η οθόνη μέτρησης της χρήσης που εμφανίζεται στην εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband είναι ενδεικτική.
 • Συστήνεται η προσοχή χρήσης εφαρμογών που διακινούν μεγάλο όγκο δεδομένων (π.χ. ταινίες, εικόνες, χάρτες, φωτογραφίες) καθότι προκαλούν ψηλούς λογαριασμούς.

Με την προπληρωμένη (Pay As You Go) μορφή της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband, μπορείς να έχεις άμεσα πρόσβαση στο διαδίκτυο από το φορητό σου υπολογιστή όπου και αν βρίσκεσαι, όποτε και όσο εσύ θέλεις, χωρίς συμβόλαια και δεσμεύσεις.Για όσους πελάτες δεν διαθέτουν το σχετικό εξοπλισμό, είναι απαραίτητη η αγορά ενός από τα συμβατά usb sticks και ενός πακέτου σύνδεσης (VMB PAYG SIM Pack) για ενεργοποίηση της υπηρεσίας.Περιγραφή Περίοδος χρέωσης Τέλη
VMB PAYG SIM PACK Εφάπαξ €14,95

Σημειώσεις: 1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
2. Το VMB PAYG SIM PACK συμπεριλαμβάνει όγκο δεδομένων 200ΜΒ.


Πίστωση Λογαριασμού
Μπορείς να πιστώσεις το λογαριασμό σου με τους εξής τρόπους:

 • Με κάρτες πίστωσης της υπηρεσίας soeasy τις οποίες μπορείς να προμηθευτείς από πληθώρα σημείων πώλησης σ’ όλη την Κύπρο.
 • Να αγοράσεις κωδικούς πίστωσης χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα από τις πιο κάτω ιστοσελίδες: www.prepaidcards.com.cy,www.jccsmart.com, www.bankofcyprus.com.

Ανάλογα με το ποσό πίστωσης θα παραταθεί και η διάρκεια πίστωσης όπως φαίνεται στον πιο κάτω πίνακα.


Ποσό πίστωσης και Όγκος δεδομένων

Ποσό πίστωσης Διάρκεια ισχύος (μέρες) Όγκος δεδομένων (ΜΒ)
€5 15 100
€10 30 200
€20 60 440
€35 120 820

Η υπηρεσία σου θα διαγραφεί 180 μέρες μετά τη λήξη της διάρκειας πίστωσης εκτός και αν προβείς σε πίστωση του λογαριασμού πριν την ημερομηνία διαγραφής.


Χρεώσεις στο εξωτερικό

Δες τις χρεώσεις VMB για χρήση στο εξωτερικό

Με την προπληρωμένη (Pay As You Go-Holiday Pack) μορφή της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband μπορείς να έχεις άμεσα πρόσβαση στο internet από το φορητό σου υπολογιστή ή το tablet σου όπου και αν βρίσκεσαι, όποτε και όσο εσύ θέλεις χωρίς συμβόλαια και δεσμεύσεις. Η υπηρεσία είναι καταλληλότερη κυρίως για όσους διακινούν μεγάλους όγκους δεδομένων σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Για χρήση της υπηρεσίας απαιτείται ένα από τα συμβατά VMB Usb Sticks μαζί με το πακέτο σύνδεσης VMB PAYG Holiday SIM pack όταν χρησιμοποιείς φορητό υπολογιστή, ή αν χρησιμοποιείς tablet, τότε το πακέτο σύνδεσης (Holiday SIM/microSIM Pack) χωρίς το Usb Stick είναι η άμεση λύση.

Οδηγίες πίστωσης λογαριασμού

Το αρχικό υπόλοιπο του λογαριασμού σου είναι €10 που αντιστοιχεί σε 500ΜΒ όγκο δεδομένων και διάρκεια ισχύος 7 μέρες. Μπορείς να πιστώσεις το λογαριασμό σου με τους εξής τρόπους:
- Καταχωρώντας το 16ψήφιο κωδικό που μπορείς να αγοράσεις ηλεκτρονικά ή θα βρεις στις κάρτες ανανέωσης.
- Δίνοντας τον αριθμό του κινητού σου (MSISDN) σε επιλεγμένα σημεία πώλησης που έχουν τη δυνατότητα να πιστώσουν απ’ ευθείας το λογαριασμό σου.
- Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.cyta.com.cy ή του μενού CytaVodaMenu που βρίσκεται στη συσκευή σου.
Ανάλογα με το ποσό πίστωσης θα παραταθεί και η διάρκεια πίστωσης όπως φαίνεται στον πιο κάτω πίνακα.

Ποσό πίστωσης και Όγκος δεδομένων

Ποσό πίστωσης Συμπεριλαμβανόμενος όγκος Διάρκεια Ισχύος
€5 250 MB 2 ημέρες
€10 500 MB 5 ημέρες
€20 1.100 MB 12 ημέρες
€35 2.050 MB 20 ημέρες
Η υπηρεσία σου θα διαγραφεί 90 μέρες μετά τη λήξη της διάρκειας πίστωσης εκτός και αν προβείς σε πίστωση του λογαριασμού πριν την ημερομηνία διαγραφής. Η τιμή του πακέτου σύνδεσης είναι €14,95 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.


Έλεγχος λογαριασμού

Μπορείς να ελέγξεις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου χρησιμοποιώντας μια από τις ακόλουθες μεθόδους, ανάλογα με τις δυνατότητες που παρέχει η συσκευή σου:
- Πληκτρολογώντας *110# από τη συσκευή σου.
- Στέλνοντας μήνυμα SMS με τη λέξη BAL στο 8000.
- Μπορείς να επισκεφτείς το My Cyta. Πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης.
Λήψη Λογισμικού και Οδηγιών Εγκατάστασης για ΗΥ με Microsoft Windows (XP, Vista, W7)

Μπορείς να λάβεις την τελευταία έκδοση του λογισμικού Vodafone Mobile Broadband για Windows και τις οδηγίες εγκατάστασης ακολουθώντας τους πιο κάτω συνδέσμους.

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι συμβατή ΜΟΝΟ με τα VMB USB Sticks K3765, K3806 και K3806Z της Cytamobile-Vodafone. Αν το λογισμικό που έχεις σήμερα εγκατεστημένο στον ΗΥ σου δεν παρουσιάζει προβλήματα δεν συντρέχει λόγος αναβάθμισης.

Σε περίπτωση που είσαι κάτοχος οποιουδήποτε άλλου VMB USB Stick, πχ K3565 και θέλεις να το χρησιμοποιήσεις σε άλλο ΗΥ με Microsoft Windows (XP, Vista, Windows 7), απλά κάνε εγκατάσταση της ενσωματωμένης έκδοσης λογισμικού του VMB USB Stick σου.

Λήψη λογισμικού για ΗΥ με Microsoft Windows (XP, Vista, Windows 7) Έκδοση 10.3.401.43721
Λήψη οδηγού εγκατάστασης λογισμικού

Λήψη Λογισμικού και Οδηγιών Εγκατάστασης για Υπολογιστές Apple Mac
Λήψη λογισμικού για Υπολογιστές Apple με Mac OS X v10.4 Tiger και παλαιότερα
Λήψη λογισμικού για Υπολογιστές Apple με Mac OS X v10.5 Leopard και νεώτερα
Λήψη λογισμικού για Υπολογιστές Apple με Mac OS X v10.9 Mavericks
Λήψη Οδηγού Εγκατάστασης λογισμικού για Υπολογιστές Apple Mac


Τεχνική υποστήριξη υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την υπηρεσία ή τεχνική υποστήριξη, μπορείς να αποταθείς στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης καλώντας τον αριθμό 132 αν καλείς από την Κύπρο ή στο +35722880100 αν καλείς από το εξωτερικό. Επιπρόσθετα για προσωπική εξυπηρέτηση μπορείς να επισκεφτείς το πιο κοντινό σου Cytashop. Για πολύπλοκα τεχνικά προβλήματα δώσε το όνομα και το τηλέφωνό σου και ένας ειδικός της ομάδας υποστήριξης της υπηρεσίας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό.
Developed by ZEBRA Consultants.
Powered by zeContent, zeCustomer and zeCommerce.