29 χρόνια εξειδίκευσης στην κινητή - 23 χρόνια συνεργασίας με τη Cyta

Ασφάλιση Κινητού Προσφορά FREEDOM

Ασφάλιση Κινητού

Η Cyta σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Progressive Insurance παρέχει ειδικά διαμορφωμένα πακέτα ασφάλισης κινητών συσκευών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών της.

Δωρεάν ασφάλιση για ένα χρόνο!

Απόκτησε συσκευή με ένα πρόγραμμα κινητής FREEDOM, FREEDOM plus ή FREEDOM max και επωφελήσου δωρεάν ασφάλισης για 12 μήνες!

Τι πρέπει να γνωρίζεις

 • Ασφάλιση κινητού
  Το πρόγραμμα συμβολαίου θα πρέπει να έχει διάρκεια 24 μήνες και η μηνιαία δόση της συσκευής πρέπει ναείναι τουλάχιστον €38.
 • Η δωρεάν ασφάλιση της συσκευής μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου αγοράς.
 • Η απόκτηση της δωροεπιταγής γίνεται μέσω του Cyta Rewards και αυτή θα είναι διαθέσιμη την επόμενη μέρα από την αγορά της συσκευής. Δες στον πίνακα πιο κάτω το ύψος της δωροεπιταγής ανάλογα με τη μηνιαία δόση συσκευής.
 • Η δωρεάν ασφάλιση αφορά στο πακέτο Basic. Σε περίπτωση απόκτησης άλλου πακέτου ασφάλισης, τότε θα πρέπει να καταβληθεί η διαφορά από τον πελάτη.
 • Για κάθε συμβόλαιο υπάρχει εφάπαξ τέλος €2 για χαρτοσήμανση.
 • Ισχύει για νέους και υφιστάμενους πελάτες, τόσο για φυσικά όσο και για νομικά πρόσωπα.

Βήματα διαδικασίας καταχώρησης δωρεάν ασφάλισης
 1. Eγγραφή και δημιουργία λογαριασμού στη σελίδα Progressive-Cyta. Αν έχεις ήδη λογαριασμό, πάτησε εδώ για να συνδεθείς.
 2. Επίλεξε «See Plans» και στη συνέχεια, «iPhone» ή «Mobile Phone» για οποιοδήποτε άλλο κινητό εκτός iPhone.
 3. Επίλεξε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της αγορασμένης συσκευής σου «Values 1000 ή 1500 ή 2000» και την επιλογή «Yearly» (ετήσια ασφαλίση).
 4. Στο πακέτο Basic επίλεξε «Select Yearly» για να προχωρήσεις. Μπορείς αν επιθυμείς να αναβαθμίσεις σε ένα από τα υπόλοιπα πακέτα (Plus ή Supreme) και να πληρώσεις τη διαφορά στη τιμή με την πιστωτική σου κάρτα.
 5. Συμπλήρωσε τα πεδία που αφορούν τη συσκευή σου (Μοντέλο, ΙΜΕΙ) και την ημερομηνία αγοράς.
 6. Συμπλήρωσε τα προσωπικά σου στοιχεία και προχώρησε σε πληρωμή πατώντας «Proceed to payment».
 7. Θα σου ζητηθεί να φορτώσεις το τιμολόγιο αγοράς της συσκευής σου, «Upload Purchase Receipt» και να καταχωρήσεις τον κωδικό της δωροεπιταγής δωρεάν ασφάλισης κινητού από το Cyta Rewards στο πεδίο «Enter Voucher Code».
 8. Επίλεξε «Pay» για να προχωρήσεις στην πληρωμή με πιστωτική κάρτα το ποσό των €2 για χαρτόσημα. Σε περίπτωση που έχεις επιλέξει αναβαθμισμένο πακέτο ασφάλισης (Plus ή Supreme), θα πρέπει να πληρωθεί και το πρόσθετο κόστος της διαφοράς στην τιμή.
 9. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας δωρεάν ασφάλισης θα αποστέλλεται το ασφαλιστικό συμβόλαιο στο email που έχεις δηλώσει.

Developed by ZEBRA Consultants.
Powered by zeContent, zeCustomer and zeCommerce.