Προπαραγγελία Samsung Galaxy Note 9

Όσοι πελάτες προ-παραγγείλουν το Note 9 χωρίς να κάνουν Trade-In κάποια συσκευή, τότε στην αγορά του Note 9, μπορούν να επωφεληθούν έκπτωσης €70.
Όσοι πελάτες προ-παραγγείλουν το Note 9, μπορούν κατά την αγορά του να κάνουν Trade-In το παλιό τους Samsung smartphone και να επωφεληθούν έκπτωσης €100. Ταυτόχρονα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κουπόνι εξαγοράς της αξίας της μεταχειρισμένης traded-in συσκευής τους. Το πιο πάνω ισχύει όταν η αγορά συνδυαστεί με ένα πρόγραμμα RED.
Όσοι πελάτες προ-παραγγείλουν το Note 9, μπορούν κατά την αγορά του να κάνουν Trade-In το παλιό τους Samsung Note 8 και να επωφεληθούν έκπτωσης €200. Ταυτόχρονα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κουπόνι εξαγοράς της αξίας της μεταχειρισμένης traded-in συσκευής τους. Το πιο πάνω ισχύει όταν η αγορά συνδυαστεί με ένα πρόγραμμα RED.
Κάνε Trade-In το κινητό σου και απόκτησε με πρόγραμμα RED το νέο πανίσχυρο Note με έκπτωση μέχρι και €574
Όνομα  
Email    
Τηλέφωνο    
 
Έκδοση
Χρώμα
Κατάστημα που σε βολεύει για την παραλαβή του κινητού σου
 
Όροι & προϋποθέσεις:
  1. Όσοι πελάτες προ-παραγγείλουν το Note 9, μπορούν κατά την αγορά του να κάνουν Trade-In το παλιό τους Samsung Note 8 και να επωφεληθούν έκπτωσης €200. Ταυτόχρονα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κουπόνι εξαγοράς της αξίας της μεταχειρισμένης traded-in συσκευής τους. Το πιο πάνω ισχύει όταν η αγορά συνδυαστεί με ένα πρόγραμμα RED.
  2. Όσοι πελάτες προ-παραγγείλουν το Note 9, μπορούν κατά την αγορά του να κάνουν Trade-In το παλιό τους Samsung smartphone και να επωφεληθούν έκπτωσης €100. Ταυτόχρονα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κουπόνι εξαγοράς της αξίας της μεταχειρισμένης traded-in συσκευής τους. Το πιο πάνω ισχύει όταν η αγορά συνδυαστεί με ένα πρόγραμμα RED.
  3. Όσοι πελάτες προ-παραγγείλουν το Note 9 χωρίς να κάνουν Trade-In κάποια συσκευή, τότε στην αγορά του Note 9, μπορούν να επωφεληθούν έκπτωσης €70.
  4. Για κάθε ΜΙΑ αγορά Note 9 μπορεί κανείς να συνδυάσει περισσότερα από ένα κουπόνια Trade-In μεταχειρισμένων Samsung smartphones, αλλά μία φορά θα επωφεληθεί της ειδικής έκπτωσης των €200 ή €100 αναλόγως.
  5. Το Note 9 θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από 9 Αυγούστου 2018 μέχρι και 24 Αυγούστου 2018.
  6. Η παράδοση των συσκευών θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου 2018 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  7. Η προσφορά ισχύει μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου προ-παραγγελίας.
 

 


Copyright © 2018 Aeliotis - All rights reserved   |    Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων    |    Όροι χρήσης
Developed by ZEBRA Consultants.
Powered by zeContent, zeCustomer and zeCommerce.