Aeliotis Discount Card

Aeliotis Discount Card
Aπόκτησε σήμερα την εκπτωτική κάρτα αηλιωτης ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και επωφελήσου ειδικής έκπτωσης σε όλα σχεδόν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας όπως,

  1. Έκπτωση στα κινητά τηλέφωνα και στα αξεσουάρ τους ( θήκες, προστατευτικά οθόνης, φορτιστές, κάρτες μνήμης, μπαταρίες, κλπ)
  2. Έκπτωση στα tablets και στα αξεσουάρ τους.
  3. Έκπτωση στα laptops με παραγγελία και στα περιφερειακά
  4. Έκπτωση στις smart υπηρεσίες μας όπως
    α. μεταφορά επαφών από το παλιό στο καινούριο σας κινητό
    β. μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο
    γ. ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email set-up)

Η διαδικασία αίτησης για απόκτηση της εκπτωτικής κάρτας αηλιωτης είναι απλή, γρήγορη (1-2 λεπτά), δεν κοστίζει τίποτε και σου προσφέρει σημαντική έκπτωση σε όλες σου σχεδόν τις αγορές.

Όνομα *  
Επίθετο *  
Ημερομηνία Γεννήσεως *  
Υπηκοότητα *  
Εταιρεία
Διεύθυνση (Οδός) *  
Διεύθυνση (Αριθμός) *  
Πολυκατοικία
Διαμέρισμα
Ταχυδρομικός Τομέας *  
Πόλη *
Χώρα
Κινητό Τηλέφωνο *  
Σταθερό Τηλέφωνο*  
Email *    
Κατάστημα που επιθυμείτε να
παραλάβετε την κάρτα σας

Όροι και Κανονισμοί της Κάρτας μέλους της aeliotis discount card

Οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών έχει δικαίωμα να συμπληρώσει τη σχετική αίτηση μέλους, την οποία και θα πρέπει εν συνεχεία να υποβάλλει σε οποιοδήποτε κατάστημα. Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας ο κάτοχος θα πρέπει να το δηλώσει στην εταιρεία Αηλιώτης (A.L.P AELIOTIS TRADING LTD).

1. Οι Όροι και Κανονισμοί (περιλαμβανομένης της Πολιτικής μας περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων) καθορίζουν τους όρους μεταξύ της A.L.P (AELIOTIS) TRADING LTD και κάθε κατόχου κάρτας. Ο κάτοχος κάρτας μπορεί να εγγραφεί στο πρόγραμμα υποβάλλοντας αίτηση για εγγραφή μέλους έχοντας έτσι τη δυνατότητα να λαμβάνει ειδικές τιμές για τις αγορές του. Αν υποβάλετε αίτηση για Εγγραφή Μέλους ή χρησιμοποιήσετε την κάρτα μέλους aeliotis discount card αποδέχεστε αυτούς τους Όρους & Κανονισμούς. Μπορούμε να απορρίψουμε οποιανδήποτε αίτηση αν πιστεύουμε ότι συντρέχει σοβαρός λόγος.

2. Για κάθε κάτοχο κάρτας θα υπάρχει ένας Λογαριασμός στον οποίο θα καταγράφονται οι αγορές του μέλους. 3. Η εγγραφή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

4. Η εταιρεία Αηλιώτης (A.L.P AELIOTIS TRADING LTD), έχει το δικαίωμα να κλείσει οποιοδήποτε λογαριασμό στον οποίο δεν υπάρχει κίνηση για μία συνεχή περίοδο τουλάχιστον (24) μηνών. Μπορεί επίσης, αφού ενημερωθεί ο κάτοχος της κάρτας, να ανασταλούν ή να τερματιστούν άμεσα τα δικαιώματα οποιουδήποτε κατόχου κάρτας ή/και να κλείσει οποιοσδήποτε λογαριασμός ή/και να ακυρωθεί οποιαδήποτε κάρτα αν οι κάτοχοι παραβούν τους Όρους & Κανονισμούς ή και αν παράσχουν οποιαδήποτε ψευδή ή παραπλανητική πληροφόρηση. Ο κάτοχος κάρτας μπορεί να κλείσει το λογαριασμό του οποιαδήποτε στιγμή, αφού ενημερώσει γραπτώς την εταιρεία. A.L.P (AELIOTIS) TRADING LTD. Όταν κάποιος λογαριασμός κλείσει τότε χάνονται όλα τα δικαιώματα του κατόχου.

5. Η πολιτική της εταιρείας A.L.P (AELIOTIS) TRADING LTD περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (που αποτελεί μέρος αυτών των κανονισμών) καθορίζει τις πληροφορίες που θα συγκεντρώνουμε για τους κατόχους κάρτας, για το πώς ένας κάτοχος κάρτας χρησιμοποιεί την κάρτα του, καθώς και για το πώς αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν και ποιοι μπορούν να τις γνωρίζουν. Εμείς θα ενεργούμε σύμφωνα με την πολιτική μας περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η εταιρεία A.L.P (AELIOTIS) TRADING LTD διαφυλάσσει τα προσωπικά δεδομένα των μελών του club (της aeliotis discount card) και με κανένα τρόπο και για καμιά αιτία δεν τα μεταβιβάζει σε οποιοδήποτε τρίτο παρά μόνο όπου αυτό προβλέπεται από τον νόμο και μόνο προς τις αρμόδιες αρχές. Αν ένας κάτοχος κάρτας μας γνωστοποιήσει ότι δεν επιθυμεί να του αποστέλλουμε ενημερωτικές πληροφορίες για προσφορές ή να ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί του για σκοπούς προώθησης, θα συμμορφωθούμε με το αίτημα του.

6. Έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε, διαφοροποιήσουμε αναθεωρήσουμε ή διαγράψουμε οποιουσδήποτε από αυτούς τους Όρους και Κανονισμούς (περιλαμβανόμενων οποιονδήποτε κανονισμών – ωφελημάτων – όρων συμμετοχής) εν μέρει ή στο σύνολο. Όλοι οι κάτοχοι καρτών θα δεσμεύονται από αυτές τις αλλαγές. Θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τα ενεργά μέλη του προγράμματος για οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές του προγράμματος, αλλά δεν θα αναλάβουμε την ευθύνη για τυχόν τέτοια παράλειψη μας και ως εκ τούτου όλα τα μέλη θα δεσμεύονται από αυτές τις αλλαγές.

7. Η Εταιρεία Αηλιώτης έχει το δικαίωμα να ενημερώνει όλα τα μέλη της aeliotis discount card για τυχόν προσφορές ή εκπτωτικά κουπόνια αλλά και να αποστέλλει οποιοδήποτε άλλο ενημερωτικό ή διαφημιστικό υλικό μέσω ταχυδρομείου ή email ή κινητού τηλεφώνου (SMS / MMS).

8. Αυτοί οι Όροι και Κανονισμοί θα υπερισχύουν σε περίπτωση οποιασδήποτε αντιδικίας ή αντίφασης σε σχέση με οποιεσδήποτε άλλες επικοινωνίες, περιλαμβανομένης διαφήμισης ή διαφημιστικών εντύπων. Δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για οποιανδήποτε απώλεια οφειλόμενη σε ενέργεια ή παράλειψη του κατόχου κάρτας.

* ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
 

 

       
Πλήρωσε όπως σε βολεύει!

Copyright © 2021 Aeliotis - All rights reserved   |    Πολιτική προσωπικών δεδομένων    |    Όροι και Προϋποθέσεις    |    Παράδοση
Developed by ZEBRA Consultants.
Powered by zeContent, zeCustomer and zeCommerce.