Προπαραγγελία Samsung Galaxy Note 10


Όνομα
Email
Πληροφορίες & τιμές
Samsung Galaxy Note 10 | Samsung Galaxy Note 10+
Τηλέφωνο
Έκδοση
Χρώμα
Επίλεξε πρόγραμμα


Κατάστημα που σε βολεύει για την παραλαβή του κινητού σου
Cyta Trade-In
Μάθε την αξία του κινητού σου (Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)
Όροι & προϋποθέσεις:
  1. Όσοι πελάτες προ-παραγγείλουν το Samsung Galaxy Note 10/ Note 10+, μπορούν κατά την αγορά του να κάνουν Trade-In τη μεταχειρισμένη τους συσκευή και να επωφεληθούν κουπόνι με την τιμή εξαγοράς Trade-In αυτής, η οποία θα είναι ανάλογη του μοντέλου και κατάστασής της. Επιπρόσθετα, όσοι πελάτες προ-παραγγείλουν το Samsung Galaxy Note 10/ Note 10+ συνδυασμένο με ένα πρόγραμμα RED/ RED plus/ RED Family/ BLACK και κατά την αγορά του κάνουν Trade-In την παλιά τους συσκευή, θα επωφεληθούν έκπτωσης €100 στην αγορά του Samsung Galaxy Note 10/ Note 10+.
  2. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν Trade-In περισσότερες από μία μεταχειρισμένες συσκευές και να συνδυάσουν τα κουπόνια για αγορά ΜΙΑΣ συσκευής Samsung Galaxy Note 10/ Note 10+ μαζί με πρόγραμμα RED/ RED plus/ RED Family/ BLACK, για να επωφεληθούν της ειδικής έκπτωσης των €100.
  3. Το Samsung Galaxy Note 10/ Note 10+ θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία μεταξύ 10 Αυγούστου 2019 και 22 Αυγούστου 2019.
  4. Η πώληση των συσκευών θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου 2019 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι πελάτες θα ειδοποιούνται τηλεφωνικώς από το κατάστημα Αηλιώτη που έχουν επιλέξει, για την αγορά της συσκευής και το Trade-In μεταχειρισμένης συσκευής (αν υπάρχει).
  5. Ισχύουν οι υφιστάμενοι όροι και προϋποθέσεις για Trade-In.
  6. Η προσφορά ισχύει μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου προ-παραγγελίας και μόνο για πελάτες που θα αγοράσουν Note 10/Note 10+ μαζί με πρόγραμμα RED/ RED plus/ RED Family/ BLACK.

 


Copyright © 2019 Aeliotis - All rights reserved   |    Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων    |    Όροι χρήσης
Developed by ZEBRA Consultants.
Powered by zeContent, zeCustomer and zeCommerce.